Братът на Ружа Игнатова: Получавам нормална заплата и работя по 8 часа

3113
Братът на Ружа Игнатова: Получавам нормална заплата и работя по 8 часа
Снимка: Facebook

„Имам карта за градския транспорт, возя се в метрото. Нямам „Ламборгини“, карам обикновена кола на 15 години, която от месец и половина е счупена, но аз упорито отказвам да я ремонтирам“. Това казва в подкаста NAYcast Константин Игнатов, който е брат на издирваната в цял свят и провъзгласената за „криптокралица“ Ружа Игнатова.

„Аз не съм звезда, не мога да разбера защо хората си мислят, че съм милионер. За жалост ще разочаровам повечето жени и ще споделя, че всъщност не съм. Имам карта за градския транспорт, съвсем нормален човек съм и живея нормален живот“, споделя Игнатов за живота си в момента. Той казва, че от 15 години не е пил и капка алкохол и се стреми да води здравословен начин на живот. Константин е роден в България, но е живял в Германия с родителите си, където всъщност прекарва доста години. В момента говори пет езика, а първата си работа е започнал на 12-13 години - помагал на баща си и след това разнасял вестници. За себе си казва, че никога не е бил супер материалист.

Още: Дясната ръка на Ружа Игнатова се предаде

Времето в затвора

Въпреки че в интервюто говори много малко за ситуацията с крипто измамата, той разказа за ареста си и за престоя в затвора. Казва, че е бил наивен и глупав и е взел грешни решения, които всъщност го вкарват в затвора.

Още: С „лице назаем“: Може ли Ружа Игнатова да е в България?

Споделя, че е бил в най-тежките затвори. „Бях в най-страшния затвор в Америка, който преди няколко години закриха, тъй като не спазва правилата за защита на осъдените. Не ме питайте какво преживях. Хора се убиваха за жълти стотинки, беше много страшно. Трябваше всеки да се защитава и да се бори за живота си всеки ден“, разкрива подробности братът на Ружа Игнатова. „Благодарение на книгите открих смисъла да продължа напред. В затвора четях Библията и правилата на българската граматика. Започнах да уча езици - вече знам пет. Най-новото ми удоволствие е да чета на руски. Преоткрих Достоевски“, споделя Константин. Най-голямата му дилема докато е в затвора е, че не може да види хората, които обича, а именно - „няколко приятели и жената до мен тогава“, казва той.

Животът отвън

„Затова се прибрах в България, харесвам хората тук. Сега животът ми е различен - ставам в 5 сутринта да тренирам. Имам куче, разхождам го. После почвам работа, получавам нормална заплата и работя по 8 часа на ден.“ Той споделя, че работи за две компании - една в Германия и една в Австрия. „Започвам отново да градя живота си. На моменти ми е трудно, но такава е била съдбата ми. България може да не е лъскава, но за мен е истинска. В Германия, където прекарах голяма част от живота си, е уредено, но хората са студени. И винаги гледат на теб като на втора категория човек“, разказва Константин.

Относно любовния си живот, той казва, че му пишат жени, но му прави впечатление, че правописът им е пълна катастрофа. Писали са му известни изпълнителки и актриси, но не желае да споделя имена. „Човек трябва да инвестира в образование“, размишлява Константин. Относно певицата Дара той пояснява, че не му е бивша.

Още: Психология на финансовата пирамида на Ружа Игнатова: Говори криминален психолог

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 юни /валутен калкулатор/

Манифестиране: 4 знака, че вашето желание скоро ще се сбъдне

4 предупредителни знака от Вселената, които не трябва да пренебрегвате

Таро хороскоп за месец ЮЛИ за всяка зодия

Най-щастливата зодия през юли 2024: Желанията се сбъдват, идват внезапни печалби и любов!

Вечерен виц: С кво одиш на работа?

Виц на деня: Кажете къде

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще питат за рецептата

Виц за добро утро: На гарата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com