Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако правите това в офиса, няма да гледат на вас с добро око

06 април 2022, 13:00 часа

За повечето от нас офисът се превръща във втори дом още на втория месец от започването на работа. Караме се с роднините и родителите си постоянно, а те са ни най-близки и щом офисът е вторият ни дом, е повече от ясно, че там ще се намират хора, с които няма как да не се скараме или на които да не се развикаме поне веднъж на месец.

Всеки офис си има своите правила, но има някои традиционни, които трябва да се спазват, за да избегнем излишни и напрягащи конфликти с колегите. Ето ги и тях:

 

1. Недей да споделяш ненужна лична информация

Когато някой започне да разказва в офиса за завоеванията си в леглото или в дискотеката, става едновременно неудобно за всички и крайно излагащо за този, който разказва историята. Затова спести тези подробности, лични драми и клюки за приятелската си групичка. Това са теми, които се обсъждат вечер в някое заведение на чаша вино, а не на бюрото с кафе в ръка и десетки клиенти в платформата, които чакат да бъдат обслужени. И то от човека, който в момента е в разгара на разказа си за поредната пиянска вечер... Недей.

 

2. Не се храни пред компютъра

Тук съображенията са две: първият е, че има голяма дори огромна вероятност да оцапаш с шоколад или кетчуп бюрото и новата си пола, че да ти стане лошо от собствената ти глупост. Вторият е, че е обикновено бюрата са доста близо едно до друго, че човекът отсреща може да чуе всяко твое премляскване, всеки твой смилателен сок. Отвратително е.


Кои са останалите? ВИЖТЕ ТУК!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес