Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7-те златни правила за дълга връзка

14 декември 2020, 11:06 часа

Всеки се чуди каква ли е формулата за идеалната любов, която продължава дълго и остава силна. Има някои златни правила, които ако следвате, ще можете да се радвате на щастлива връзка с човека до вас. Ето 7-те златни правила за успешна връзка:

1. Поставяйте другия пред себе си - ... ако и той прави същото с вас! Така винаги ще се грижите един за друг, няма да поставяте себе си пред другия и ще имате една много хармонична връзка, в която винаги по-важен ще е другият.

2. Не се карайте за дребни неща – забравете дребните ежедневни спорове – за кой какво е свършил, кой не е напазарувал, кой прави повече за домакинството и пр. Тези дребни спорове малко, по малко рушат голямата картинка и правят от любовта едно просто съжителство. Затова се извисете над ежедневното и бъдете по-разумни.

3. Не ревнувайте – ревността разяжда връзката отвътре като ръжда и тръгне ли веднъж, няма връщане назад. Силната ревност може само да подтикне другия към изневяра, но няма да ви донесе нищо добро във връзката. Ако не можете да се доверите на човека до вас, значи просто сте с грешния партньор.

4. Забравете за миналото – ако някой от двама ви е бъркал в миналото по една или друга причина, но това отдавна е останало някъде там и не се повтаря, просто забравете за миналото. Когато натяквате за минали грешки, можете само да изгубите човека до себе си.

5. Правете крачки напред – най-пагубен за една връзка може да е застоят! Никога не се оставяйте по течението и години наред да не правите нищо, нищо ново да не ви се случва, докато около вас всички създават домове и семейства. Все единият от двама ви ще се умори да чака и ще потърси любовта на друго място.

6. Уважавайте избора на другия – уважавайте хобитата на човека до вас, избора му за професия и това какво прави в свободното си време. Не спирайте поривите му за развитие, дори вие самите да не виждате смисъл в тях. Не се знае дали няма да прекъснете полет към нещо голямо и човекът до вас никога да не ви прости намесата.

7. Не сравнявайте връзката си с тези на другите – една от най-големите грешки, които можете да направите, е да се състезавате с другите двойки около вас и да си мислите, че те са по-щастливи. Не знаете на хората в домовете какво им е – могат да изглеждат щастливи, но всъщност да имат безброй проблеми. Затова се радвайте на връзката си и никога не я сравнявайте!

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес