Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 вида съвременни мъже: кого да хванеш и от кого да избягаш

18 юли 2024, 22:50 часа

Съвременните мъже отразяват промените в обществото и културата. В днешно време намирането на достоен „кандидат“ за съвместен живот не е толкова лесно, защото всеки е толкова различен. Има обаче определени типове, по които можете да разберете кой мъж е подходящ за вас.

1.       Кой е метросексуален мъж?

Този тип мъж обръща голямо внимание на своя външен вид, мода и стил. Основният им проблем е прекалената самовлюбеност. На дамите, които са свикнали да бъдат център на внимание, няма да им е лесно с такъв партньор, защото метросексуалните винаги привличат вниманието върху себе си.

Типове мъже, в които никога не трябва да се влюбваш

2.       Характеристики на типа "атлет".

Тези мъже обръщат голямо внимание на физическото си състояние и здраве. В някои моменти една жена може да се умори от такова увлечение по спорта и всичко свързано с него. Освен това много спортисти спират да се развиват в други области и тренират само тялото, забравяйки за мозъка.

3. По какво се различават мъжете предприемачи?

Тези мъже имат силен дух, активно се занимават с бизнес, стремят се към успех и финансова независимост. В днешно време буквално всеки втори човек е предприемач, но не всеки успява да постигне добри резултати. Като цяло животът с предприемач е пълен с рискове.

4. Какъв е характерът на мъжете от типа „семеен мъж“?

Този тип мъж цени семейните ценности и обръща много внимание на семейството, децата и близките. Стремят се да създават уют и хармония в дома. Семейството винаги е на първо място за такива мъже, но те могат да се провалят в други области. По-рядко се срещат мъже, които компетентно съчетават семейството и бизнеса. Такъв съпруг е истинско съкровище!

6 типа мъже, от които да стоите далеч

5. Какви са рисковете от съжителството с мъж „авантюрист“?

„Авантюристите” търсят нови преживявания и адреналин. Те може да са пътешественици, ентусиасти на екстремни спортове или номадски ентусиасти. За тях също е важно да получават емоции от жените. Те рядко са в дълги връзки, тъй като това е скучно за тях.

6. Кой е мъжът интелектуалец?

Този тип мъже са запалени по образованието, науката, изкуството и културата. Те може да са книжни червеи, любители на изследванията и да имат задълбочени познания в различни области. Такива хора поемат отговорност за това, което правят и винаги стават професионалисти в своята област. Някои от тях могат да печелят много добри пари. Възможно е обаче да срещнете „фанатик“, който освен науката или например изкуството няма да види други цели в живота.

Всеки от тези типове има свои уникални черти и интереси и много мъже могат да комбинират няколко от горните типове в различна степен. Но най-важното е да слушате сърцето си, защото то винаги ще ви каже от кого наистина имате нужда.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес