Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те опасни капана на връзката с красив мъж

26 април 2022, 21:00 часа

Много зависи от това какъв тип красив мъж влиза във вашата мрежа. Ако имате късмет, това ще бъде мъж, който възприема красивата си черупка само като вместилище за своята личност и идентичност.

Ако имате късмет

Мъж, който е наясно с това, че другите обръщат внимание не на него, а на външния му вид. Това е умен красавец, който не прави култ към красотата си и я възприема като безсмислено допълнение към личността си.

С него можете да създадете семейство и да живеете щастливо. Но ще трябва постоянно да сте нащрек, защото другите жени все още го виждат като изключително красива външност и ще се борят за вниманието му. Тоест не очаквайте спокоен живот.

Кои са най-красивите мъже и жени сред ЗОДИИТЕ

Ако нямате късмет

Ако попаднете на егоистичен „нарцисист“, уверен, че заради външния си вид той има предимства пред другите или дори ги превъзхожда, уверен, че красотата му е достойна за постоянното внимание на другите, тогава ще имате труден живот.

Помислете дали сте готови да преминете през подобни изпитания, за да бъдете близо до просто красив мъж.

Постоянна конкуренция

Можете да се утешите с надеждата, че близки приятелки няма да го откраднат под носа ви, но какво да кажем за онези красавици, които учат с него в една група, работят в съседния офис или просто се срещат с него на улицата? За разлика от вашите приятелки, те абсолютно не се интересуват, че първа сте спечелили неговото внимание.

Ще успее ли да устои на прелестите им, ако дори не му се налага да положи усилия, за да получи някоя от тях. Те се борят за вниманието му.

Няма жени наоколо

Ако приятелката ви започне да проявява особени признаци на внимание към него и не отказва да спре интригите си дори след като я попитате за това, нещата могат да вземат сериозен обрат.

И ако по-рано сте били много миролюбив човек, възможно е отсега нататък постоянно да се чувствате така сякаш зорко пазите своето съкровище.

Какво можете да направите, за да го предпазите от прекомерно женско внимание? Най-вероятно ще предпочетете да изключите бивши приятелки и приятели от вашата компания.

Защо красивите мъже избират грознички жени

Непрекъснато се чудите дали сте достойна за него

За да задържите мъж, който умира за десетки или дори стотици жени, ще трябва да работите усилено. И преди всичко над външния си вид, защото винаги трябва да изглеждате перфектно. И не дай боже някой да забележи, че стайлингът ви днес не е толкова перфектен, както преди, а гримът ви изобщо не отива на роклята или не хармонира с новата блуза.

Трябва категорично да вземете предвид всички тези нюанси, винаги да бъдете на гребена на вълната и да не ставате от стола на козметика, в противен случай няма да можете да сте подходяща за вашия красив мъж, за чието внимание се борят всякакви жени.

Както можете да видите, съдбата на жените, които са свързали живота си с красив мъж, не е толкова розова и безоблачна. И ако освен привлекателен външен вид, нямате общ език, такава връзка ще причини само неудобство и болка. Дали имате нужда от такова щастие е спорен въпрос.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес