Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 зодии, които никога не спазват обещанията си

01 септември 2022, 23:00 часа

Обещанията, които се изпълняват цивилизовано, допринасят за укрепване на доверието и лоялността. Всички даваме обещания, но много от нас не са в състояние да ги спазят, което не само пречи на връзката ни, но и разклаща способността на другия човек да се довери някому отново. При това положение спазването на обещанията е много по-трудно, отколкото тяхното даване, а някои хора имат навика да дават неясни обещания. Причината за това може да бъде всякаква - от бягство от ситуация до приемане на друг човек за даденост. На такива хора никога не може да се вярва, тъй като те не са много надеждни. Ето списък на 5 зодиакални знака, които са нечестни, не заслужават доверие и не могат да спазват обещанията си.

Зодиите, които не спазват обещания

Овен

Родените под знака на Овен стоят в началото на списъка на зодиите, на които не може да се има доверие. Тези хора са загрижени само за себе си и лесно могат да дадат фалшиви обещания само за да достигнат върха. Тези хора обикновено дават обещания, без дори да се замислят за практичността им, и в резултат на това често остават неефективни, когато става въпрос за изпълнение на обещанията им.

5-те зодии, които дават НАПРАЗНИ обещания

Везни

Известни още с името "угодници на хората", родените под знака на Везни дават обещания само за да предпазят сърцето на някой друг и никога не мислят сериозно това, в което се кълнат. Тези хора просто не могат да кажат "не" в лицето и затова дават празни и скучни обещания, които не могат да изпълнят.

Стрелец

Тъй като са огнен знак, Стрелците обичат да се носят по течението и в това течение дават обещания, но намеренията им никога не са лоши. Те искат да спазят обещанията си, но авантюристичната им природа ги кара да се увличат в множество задължения или в собствените си проблеми, поради което забравят за дадените обещания и неволно ги нарушават.

4-те зодии, които само обещават... но никога нищо не изпълняват

Водолей

Родените във Водолей са известни със своето егоистично отношение и участват в драмата на обещанията само ако искат нещо в замяна от вас. Пазете се от егоистичните намерения на такива хора. След като работата им с вас приключи, те дори няма да дойдат, да говорят или да споменат за обещанията, които са ви дали.

Риби

Хората с този зодиакален знак са изключително добри по сърце и обичат да помагат на хората, но запълват чинията си с толкова много неща, заради които не могат да спазват собствените си обещания. Родените под знака на Риби не могат да отказват на хората и се впускат в ситуации, в които са дали толкова много обещания, които не могат да спазят. 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес