Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 признака, че коридорът на затъмнението е променил необратимо живота ви

19 октомври 2024, 15:00 часа

Съвсем наскоро коридорът на затъмненията 2024 се затвори, но мина ли безследно? Определете сами дали утре ще започнат нови приключения в живота ви.

За мнозина повратната точка в живота беше коридорът на затъмнението, който се затвори на 2 октомври заедно със слънчевото пръстеновидно затъмнение. Тази магическа астрологична комбинация, като катализатор, разтърси живота на представителите на всички зодии, принуди ги да преразгледат ценностите си и да поемат по съвсем нов път.

Ето как да определите дали сте успели да обърнете страницата и да започнете живота от нулата. Обърнете внимание на признаците, че коридорът на затъмнението през 2024 г. е променил живота ви. И бъдете особено внимателни с последното. Той е най-страшният.

Още: Защо не можете да се разведете по време на коридора на затъмнението 2024 г.?

 

1. Вашето енергийно ниво се е променило

Преди предстоящите промени тялото ви може да се превърне в нещо като барометър. Първите признаци, че нещо ще се случи, ще бъдат промени в енергийните нива. Мнозина ще почувстват как неконтролируемото безпокойство ги обгръща от главата до петите, което понякога прави невъзможно рационалното мислене.

Сега концентрацията може да се превърне в проблем и сънят може да бъде нарушен, което да доведе до хронична умора. Но това не е просто физическо изтощение, това е умора на душата.

Още: Как може затъмнението да повлияе на бременността?

 

2. Вътрешни промени в съзнанието

След коридора на затъмнението през 2024 г. много хора започват да изпитват дълбоки вътрешни трансформации. Това може да е ново осъзнаване на вашите цели, желания или дори на себе си. Не е необичайно да чувствате, че предишните навици или взаимоотношения вече не са подходящи, и да искате да промените живота си.

 

Още: Как едно затъмнение спаси Христофор Колумб и неговия екипаж от гибел

3. Апетитът става брутален

Очакването на предстояща промяна често е придружено от стрес или безпокойство, което може да доведе до повишени нива на кортизола, хормона на стреса. Може да стимулира апетита и желанието за ядене на по-калорични храни, докато тялото се опитва да се справи с емоционалния стрес. И ако говорим за брутален апетит от езотерична гледна точка, тогава несъзнателно ядете повече, запасявайки се с енергия за скок в неизвестното.

 

4. Желанието да станеш някой друг

Често коридорът на затъмнението се превръща в катализатор и задейства у човека желанието да стане някой друг, нова и подобрена версия на себе си. Така под въздействието на слънчево затъмнение и всички други астрологични фактори много представители на зодиакалния кръг ще открият желанието да се откажат от всичко и да започнат отначало. Поради това в живота могат да настъпят значителни промени: смяна на работа, прекратяване на стара връзка или започване на нова. Тези събития често се възприемат като променящи живота и могат радикално да променят жизнения път на човек.

 

5. Появa на чести настръхвания и студена пот

Честото настръхване и студена пот, особено ако се появят внезапно и без видима причина, могат да бъдат наистина плашещ сигнал, предвещаващ промени в живота. Тези усещания могат да бъдат вид предупреждение от тялото, че нещо важно в живота ви е на път да се промени. Те може да са сигнал, че сте на прага на нещо ново, но не знаете как да подходите към него.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес