Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 неща, които да сложите в спалнята си, те привличат късмет и щастие

15 октомври 2024, 13:49 часа

Спалнята е много важна стая във всеки дом. В нея си почиваме от ежедневните грижи, затова е много важно да се обградим с правилните вещи, за да бъде почивката ви максимално комфортна.

Предметите в спалнята могат особено силно да повлияят на енергията в къщата, защото това е мястото, заредено със спокойствие и релакс. Според фън шуй няколко предмета могат да бъдат особено полезни в това помещение на дома - счита се, че те привличат щастие и късмет.

Вещи, които трябва да се сложат в спалнята за щастие и късмет 

Списъкът с тези предмети включва картини, специален талисман, планински кристал, чаша с вода и пирон. Някои от тях може да изглеждат странни на пръв погпед предмети за поставяне в помещението, в което се спи, но фън шуй има логично обяснение за присъствието им там.

Фън шуй за привличане на любов: Как трябва да подредите спалнята си

Най-добре е да окачите картина на стената на спалнята - това е символ на късмет и просперитет. Но трябва да разгледате внимателно какво е изобразено на нея. Пейзажи или изображения на това, което искате или от което сте вдъхновени, са най-подходящи за спалнята.

Внимавайте обаче да нямате повече от 3 изображения на една стена. Ако ви харсват картини, не прекалявайте с тях, защото можете да натоварите интериора с ненужни предмети.

Ловец на сънища - този талисман може да ви помогне да избегнете кошмари и да прогоните злите духове от дома си. Много често се окачва на вратата или на стената, но това е голяма грешка. Уверете се, че ловецът на сънища може да се върти свободно, защото така блокира пътя на негативната енергия и има най-силна защита от кошмари и негативизъм.

Планинският кристал също задължително трябва да присъства във всяка спалня. Той има силна енергия и може да привлече щастие и просперитет в дома ви. Но основната му сила се крие не толкова в привличането на богатството, а в неговото запазване.

Най-добре е да поставите кристала на перваза на прозореца - слънчевата светлина може да подобри свойствата му и да го зареди с мощна положителна енергия.

Чаша с вода също трябва да присъства във всяка спалня. Енергийните свойства на обикновената вода са известни отдавна. Смята се, че тя може да възприема и съхранява информация, включително привличане на богатство в дома и поддържане на късмет и добра енергия.

Според фън шуй в спалнята трябва да има пирон. Може да изглежда странно на пръв поглед слагането именно на пирон в спалнята, но всъщност този обикновен предмет има доста голямо символично значение. Според фън шуй благодарение на него може да привлечете щастие и просперитет в къщата, а също и да служи като талисман за защита на дома от завистливи хора.

Дизайнерски правила за уютна спалня

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес