Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, които страдат от добротата си

15 август 2021, 22:15 часа

На доброто трябва да се отговаря с добро, но в живота не всичко се случва така. Често онези, на които помагаме, ни забиват нож в гърба.

За някои хора добротата е състояние на духа. Те са склонни да простят предателството, понасяйки мълчаливо болката си.

Тези личности са родени под следните зодиакални знаци.

4 златни качества на Козирога, които всеки трябва да цени

Телец

Ако някой има проблем, Телецът със сигурност ще му се притече на помощ. Но понякога готовността му да помогне надхвърля границите на нормалното. Тревожейки се за другите, Телецът е в състояние да забрави напълно за себе си. Но за съжаление околните никога няма да му отвърнат с подобна преданост.

В най -добрия случай грижите му ще се приемат за даденост, в най-лошия случай - околните ще му отвърнат с друго предателство. И всеки път Телецът обещава на себе си, че ще стане безразличен към болката на другите. Но в крайна сметка не успява да удържи на думата си.

Рак

Ракът страда винаги, когато се опита да помогне на другите. И все пак вярата в доброто го крепи и той е дълбоко убеден, че ще срещне добри хора по пътя си.

Вътрешният глас му подсказва, че на този свят все още има светлина и той се опитва да я намери. Ракът не знае как да откаже помощ на човек в нужда.

Той излъчва топлина и се надява, че тя ще е достатъчна да стопли целия свят. Но в замяна получава само студенина и безразличие от околните.
Добротата е най-силното качество на хората от този знак.

Стрелец

Стрелецът не познава отмъщението и интригите. И за да се защити от тях, той умишлено се затваря в себе си.

Усмихва се дори сърцето му да плаче - това е истинският Стрелец. Той с лекота успява да събуди в хората най-ярките им страни. Но в замяна получава само неблагодарност.

Стрелецът е свикнал да живее с мисълта, че помощта му остава незабелязана, но дори и предателството не е в състояние да изкорени доброто от душата му.

Риби

В очите на другите Рибите изглеждат като наивни същества. Много често имиджът им привлича вниманието на безскрупулни хора. Но въпреки това представителите на този знак до последно мислят за другите по положителен начин.

Цялата им природа се съпротивлява на злото. Дори и в най-лошия човек Рибите откриват нещо добро. Когато животът е изпълнен с мрак, представителите на този знак са първите, които виждат светлина в тунела.

Съзнанието им е фокусирано единствено върху възприемането на доброто и те упорито изкореняват злото от живота си. Ако бъдат предадени, Рибите ще простят, ще забравят и въпреки това няма да спрат да вярват доброто. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес