Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 ужасни неща, които само влюбените правят

07 януари 2022, 20:00 часа

Когато човек се влюби, той променя коренно възгледите си за живота. За съжаление в подобна ситуация често сме склонни да се откъснем от реалния свят и да живеем в заблуда. Ето кои са 4-те най-ужасни неща, които само влюбените правят. 

1. Критика към напълно непознати хора

Когато човек се влюби, той често идеализира партньора си. За него той е най-съвършеното същество на света. И в този ред на мисли влюбеният често си позволява да критикува напълно непознати хора. Критиките са най-вече по отношение на външния вид. 

2. Игнориране на недостатъците на любимия

Влюбеният човек никога не би признал честно пред себе си, че любимият му има куп недостатъци. Но лошото в случая е, че когато човек е влюбен е склонен да живее със заблудата, че човекът до него е точно този от мечтите му или поне би се превърнал в него. 

Наивно е да вярваме, че можем да променим някого и е по-добре да се откажем от тази идея. Да, любовта променя хората. Но не очаквайте чудеса! Откажете се от мисълта, че може да промените любимия си. 

3. Саможертва

Много често влюбените са готови на всичко, за да задържат партньора си - включително и да се откажат от собствените си мечти и това, което им харесва. Но в случая това единствено би ги направило нещастни. 

4. "Не мога да живея без теб"

Това е фраза, която влюбените изричат често. Но какво се крие зад тези думи?

Щастието е в нас самите и не може да се определя от връзката ни с друг човек. Ако мислите, че то е само в любовта, със сигурност ще ви е трудно да изградите щастлива връзка.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес