Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които изпитват съмнения в началото на всяка връзка

30 август 2021, 08:25 часа

Отпускането пред друг човек несъмнено може да е доста трудно и бавно като процес. Напасването на характери и навици понякога се явява като повод за кавги и неразбирателства. И това е напълно нормално и преодолимо. Някои хора успяват по – бързо да се справят с адаптирането към другия човек, а на други им изисква повече време. В астрологията са посочени няколко знака, които изпитват подозрения в началото на всяка връзка. Тук ще ви представим кои са те.

3 зодии, които ще се разведат в края на ЛЯТОТО

Скорпион – Не случайно започваме със Скорпион. По природа те са подозрително към всичко и всички. Това е така, защото дълбоко в себе си са изключително емоционални и раними, дори на пръв поглед това да не си проличава. Силният им страх от отхвърляне ги кара да премислят всяко нещо във връзката. Още по – подозрителни са, ако са силно влюбени. Страхуват се половинката да не им изневери и за това често проявяват ревност. Трябва им известно време да повярват, че сте изцяло отдадени на тях.

Козирог – Тези зодиакални знаци мечтаят за любовта от филмите и книгите. Те се отдават изцяло само ако им покажете, че сте сериозни в дългосрочен план. Ако не се уверят в това, то най – вероятно въобще няма да започнат връзка с вас. Искат да виждат амбициозност и отговорност, каквито те самите притежават. За тях е важно да разберат, че могат да разчитат на вас и за целта е възможно дори да ви подложат на тестове, за да проверят доколко сте им отдадени.

Рак – Тъй като Рак е доброжелателен, нежен и винаги готов да помогне, той си мисли, че и всички останали хора биха постъпили така. Това обаче е заблуда, от която често са си патили. Помнят предателствата и за това по – трудно отварят сърцето си за нови хора. Ще им трябва известно време, за да ви повярват и да се отпуснат. Може да ви изглежда, че не са заинтересовани, но дълбоко в себе си те вече ви анализират и преценяват дали сте подходящия кандидат.

Петте зодии, които винаги намират идеалните партньори

Телец – Тази зодия търси стабилен и лоялен партньор. Те никога не биха рискували, ако не се уверят, че притежавате тези качества. Готови са да отделят време, постоянство и нужните усилия, за да започнат връзка. Не обичат да се хвърлят в спонтанни авантюри и еднодневки. За тях е важна подкрепата от партньора. Търсят някого, с когото заедно да реализират мечтите и целите си. Със сигурност няма да се хвърлят в прегръдките ви на първата среща. Ще трябва да се потрудите за доверието им. 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес