Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, по които жените си губят ума

05 юни 2015, 14:15 часа

Да завладееш женското сърце не е лесна работа, но и жените си имат своите трудности, когато се опитат да завладеят сърцето на мъжа. Има някои зодии, на които жените не могат да устоят и тези мъже просто имат късмета да са родени под следните 3 зодиакални знака:

Овен

Много уверени мъже, които знаят как да завладеят жената, която пожелаят. Когато обаче те трябва да бъдат покорени, са истинско предизвикателство. Страстни са в леглото, грижовни в живота и дават всичко от себе си за жената, която обичат истински.

Рак

Мъжете, които могат всичко - да готвят, да правят изненади и да са винаги една крачка преди половинката си. Истински късмет е, ако успееш да завладееш сърцето му, защото той ще ти даде всичко, от което имаш нужда. Имат невероятното умение да усещат жената до себе си и винаги знаят как да я направят щастлива.

Дева

Красавци, които винаги замайват главите на жените с външен вид, класа и няколко подходящи реплики, казани в точния момент. Девите обичат да флиртуват и това се харесва на противоположния пол, особено когато всяко движение и реплика е като от филм. Ако успеете да влезете под кожата на мъжа Дева, ваш е завинаги.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес