Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 мантри, които доказано работят за любов, здраве и късмет

07 април 2022, 08:51 часа
Реклама

Мантрите вече не се приемат като част от някаква далечна култура, която се практикува от езотериците. Някои психолози смятат, че мантрата е част от лечебната терапия за заздравяване на психиката. Поради тази причина те са толкова използвани, колкото днес четката за зъби. Едно от хубавите неща на мантрата е, че тя може да бъде произнасяне на всяко място – докато шофирате, в среща, на кино, докато спите, на вечеря. Независимо дали я произнасяте, или записвате, нейната сила е велика.

Мантрите са думи, които издават вибрации и ни помагат да влезем по-дълбоко в съзнанието и себе си. Нашите мисли имат силна енергийна мощ, която много често усещаме подсъзнателно. Много хора са изучавали съзнанието и подсъзнанието, за да имат достъп до мислите, които са скрити дълбоко в нас. Ако сте начинаещи в използването на мантрите, то трябва да ги приемете като сила за утвърждаване. Те работят върху нашите подсъзнателни модели, за да внасят повече енергия в нещата, които искаме за напред.

Живеем в динамичен свят и всичко вибрира със своя енергия. Можем да повлияем на живота си, като се научим да контролираме и насочваме тези 1000 мисли, които генерираме в секунда. Мантрите работят с енергията в и около тялото ви, за да повишат неговата честота, засягайки вашето подсъзнание.  Ето и няколко мантри за най-ценените неща – здраве, любов и пари.

Мантра за любов

С тази мантра ще привлечете любов или с други думи човек, който вибрира на същата честота като вашата. Опитайте се да запишете тази мантра сутрин и вечер, общо 20 пъти, за да привлечете любов към себе си:

„Имам любящ партньор и поддържам трайно положителни отношения“ или „Отворена съм за нова любов, чувствам, че тя идва“.

Можете да ги повтаряте на глас, да ги запишете и да си ги пускате, където и да сте. Трябва да бъдете последователни, за да формирате нов начин на мислене. Запишете я на листче и я поставете на видно място, така че да е пред очите ви и да ви напомня за себе си.

Мантра за просперитет

Тя може да ви помогне да изясните каква е целта ви в живота. Тя ще ви даде увереност да преследвате мечтите си или да изградите нови планове за живота си. Ето и няколко фокусирани мантри върху успеха, за да имате по-голяма увереност в себе си и бизнеса си.

„Имам пълна яснота върху целта на живота си и знам какво искам да постигна“ или „Изключително успял човек съм и вярвам, че най-големите ми мечти се случват сега“.

Мантра за здраве

Няма значение дали става въпрос за лечение на настинка или пък за по-сериозно заболяване, то определено мантрите ще ви помогнат. Те ще ви дадат положителна енергия, която ще ви помогне да се възстановите. Ето и няколко примери мантри:

„В момента всяка една клетка в тялото ми е в добро здраве“ или „В момента съм здрав и нямам болка“, или „В момента се освобождавам от негативните си емоции, за да излекувам ума, тялото и душата си“.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес