Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

13 признака, че имате кармична връзка с даден мъж

04 септември 2024, 17:45 часа

Кармичните връзки са взаимоотношения между хора, които са се познавали в минали животи. Случайните срещи могат да бъдат резултат от минали действия. Това са не само отношения между двама души, които са се срещали преди, но и партньори, които може да не са успели да си простят или да не са намерили изход от трудна ситуация.

Независимо от пола, те може да са необяснимо привлечени един към друг. Важно е да се знае, че срещайки се с такива хора, имаме шанс да изплатите стари дългове, да разрешите ситуации, да си простите.

Кармичната връзка, която съществува между една жена и един мъж, е от най-голям интерес. Именно за нея разказва експертът лайф коуч и психолингвист Кира Феклисова.

Още: Трябва ли да прощаваме изневярата?

100 години познанство

Основният признак, че връзката ви е кармична, е усещането, че познавате даден човек поне от 100 години. Въпреки че сте се запознали съвсем наскоро. В миналите си животи може и да сте били приятели, врагове, роднини, любовници, съпрузи. И да сте преминали през нещо силно заедно. И сега сте се срещнали отново, за да решите или напротив - да задълбочите проблемите, с които не сте успели да се справите в предишното прераждане.

Няма логика

Връзката ви е започнала от нищото. Може да имате голяма разлика във възрастта, културата и религията, възгледите за живота, навиците и хобитата. Почти като Пушкин: „Те се събраха. Вълна и камък, стих и проза, лед и пламък Не са толкова различни един от друг“.

Още: 5 женски навика, които ще отблъснат всеки мъж

Привличане

Чувствате неконтролируемо физическо привличане един към друг, до степен на болка и топлина в тялото ви. Чувствате се така, сякаш губите главата си и имате твърде бърз и бурен сексуален контакт.

Висока скорост

Връзката се развива бързо и прилича по-скоро на авантюристичен любовен роман. Буквално след месец познанство получавате предложение за брак.

Още: 10 въпроса, които да зададете на себе си и на мъжа си, преди да започнете да живеете заедно

Смяна на обстановката

Връзката е свързана със смяна на местоживеенето - преместване в друг град, държава или смяна на средата. Имате нови приятели и колеги, спирате да общувате с роднини или изпадате в социален вакуум.

Болести и изпитания

След няколко години щастлив съвместен живот единият от партньорите се разболява сериозно или става алкохолик или зависим от опиати. И другият е принуден да се грижи за него, като почти забравя за себе си и за света около себе си.

Бездетност

Дългата връзка без деца е знак, че родът не желае да продължи съюза ви. Освен медицинските показатели тук важна роля играят кармичните отношения. Тъй като има много примери, когато хората са имали деца въпреки медицинските противопоказания.

Борбата

Връзката ви прилича повече на изпитание. Непрекъснато се карате и спорите. Плачете и страдате. Опитвате се да скъсате, но не можете. Съдбата ви събира отново по най-невероятния начин.

Цитати

В главата ви постоянно се въртят сълзливи песни, книги или филми. Това показва силна сценарна природа на вашата връзка.

Сънища

Вие сте заедно не само в реалния живот, но и в сънищата. Това се е превърнало в неразделна част от живота ви. И дори ако вече сте се разделили, партньорът ви (жив или починал) продължава да идва при вас чрез сънищата, напомняйки ви за себе си.

Знаци

Разделили сте се, но не можете да го изключите от живота си. Щом започнете да мислите за него, веднага чувате общата ви мелодия по радиото, усещате парфюма му от минувачите, по билбордовете - надписи-знаци. И сякаш долавяте гласа му в тълпата. Образът му ви следва навсякъде.

Зависимост

Преди да го срещнете, вие сте били доста независим и успешен човек. Веднъж влязла във връзка обаче, сякаш сте изгубила част от себе си. Имате постоянно болезнено, изтощително състояние, зависимост от мъжа, от неговото мнение и решения.

Не разпознавате себе си

Ако от детството сте решили, че животът ви няма да повтори сценария, който сте видели в родителите си, в случая с „кармичния“ мъж вашите принципи може да не проработят. Може да се окажете в точно същата връзка, която сте искали да избегнете.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес