Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

13 неща, които само майките на тийнейджъри могат

14 ноември 2022, 15:29 часа

Да имаш тийнейджър вкъщи е предизвикателство, което добавя нечовешки умения у майките. Ето някои от тях:

1. Дори под анестезия майката на тийнейджъра повтаря всичко по три пъти. 

2. Само по движението на врата, майката на тийнейджъра може да определи дъгата и дълбочината на повдигането на очите на младежа.

3. Майката на тийнейджъра може да определи по запетаите в текста какво не е наред.

4. Майката на тийнейджъра е способна да гледа филма 40 минути, след като е приключил.

5. Само по звуците от стъпките по стълбите може да определи дали детето е излязло без шапка или с нея.

6. Само по начина, по който сутрин си завързва връзките на обувките майката на тийнейджъра може да познае в колко часа си е легнал. Особено ако обувките са без връзки. 

7. Нито една майка на тийнейджър все още не е решила парадокса "ако не напомня - няма да го направи, ако напомня - няма да го направи."

8. Обичат да канят майките на тийнейджъри в дискотеки, защото само те могат да изкрещят така, че диджеят да чуе каква песен да пусне.

9. Майката на тийнейджър знае, че ще й се сърдят, макар да не знае по какъв повод. Защото тийнейджърите също не знаят защо се сърдят.

10. Най-жестокото, което една майка на тийнейджър може да каже на майка с бебе е: "И аз го водих на дейности за развиване на уменията."

11. Майката на тийнейджър просто повдигайки или изтръсквайки одеялото на леглото ще намери: телефона, слушалките, картата и ключовете, които "Не са тааам, вече проверих".

12. Само майката на тийнейджъра може да изчисти с прахосмукачка стаята и да избърше праха така, че да остави цялата останала кочина на мястото й.

13. Майката на тийнейджъра знае точно колко дни остават до пълнолетието му.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес