Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полицията още не е арестувала човек, признал си за кражба в ефир

06 февруари 2018, 08:06 часа

"Ще ти спукам тъпата глава, кой си ти бе, палячо, кой си ти бе, мухъл" – това казва призналият си в ефира на две телевизии за извършена кражба на електроника 19-годишен Емилиян Йорданов (вижте ТУК негови снимки). Записът с думите му беше пуснат от потърпевш – Мартин. По думите му, схемата е следната – Емилиян, заедно с негов неизвестен все още приятел, наема апартамент и изнася след това вещи на собственика, като дори има видео, което доказва това.

Реклама

Емилиян каза пред Нова телевизия и, че не са търсени от полицията за нищо. Той обяви, че във Facebook го заплашвали. Заплашват ме хора, които не познавам, мога да си дам телефонния номер да ми се обаждат лично, уточни младежът. По думите на неговия приятел, криещ си лицето и заподозрян, че е помагал в кражба, заплахите към Емилиян били направени на 2 февруари. За доказателство набързо пред камера беше показан чат разговор. Емилиян отрича да е откраднал телевизора, за което деяние се появи видеоклип и изобщо тръгна цялата история по социалните мрежи, но признава за друга кражба на телевизор.

Оказва се, че ти трябва да свършиш работата на полицията, защото се оказва, че когато става въпрос за кражби на немного високо материално ниво, МВР не работи, заключи горчиво създателката на сайта "Майко мила" Красимира Хаджииванова, която първа оповести случая.

Засега от I-во РПУ, където е подаден сигнал, продължават да извършват следствени действия. Емилиян обаче каза, че има призовка от IV-то РПУ. Там той има криминална регистрация.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес