Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знамение за 2017 година

02 януари 2017, 17:15 часа • 18351 прочитания

Космосът ни поздравява с много рядко и красиво звездно събитие точно в началото на 2017 година. На 1 и 2, когато небето е ясно Венера като вечерница се вижда с просто око, в кулминация и в съвпад с Луната, много преди Слънцето да е залязло.

Това е много рядка и красива фаза на Венера, която се случва веднъж на 8 години приблизително и вероятно много хора ще я видят за първи път в живота си. Тази фаза означава изява на Висшата Любов, проява на красотата и благородните чувства, ярка изява на всичко свързано с Божествената изява на Венера. Изкуствата ще навлязат в максимална фаза на проява, а добротата между хората ще се усили и проявят максимално, въпреки действията на тъмнината.

Космичната Жена, която на небето има за своя представителка най-ярката и красива планета - Венера, ни поздравява по случай Новата 2017. Тази година дори и като число показва много силна връзка с Венера, защото числото 17 е число на Венера.

Добре е да се наблюдава Венера в момента с невъоражено око и с бинокли, защото се вижда по този начин веднъж на 8 години приблизително.

Автор: Филип Филипов

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес