Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В обновената BILLA на бул. „Черни връх“ ще се предлага замесен на място хляб и прясно месо от собствена транжорна

22 август 2024, 13:02 часа • 654 прочитания

Замесен и изпечен хляб на място, месо и месни продукти от собствена транжорна, изцяло обновен и обогатен сектор за свежи плодове и зеленчуци и десетки специални промоционални предложения са само малка част от промените в тотално реновирания магазин BILLA на бул. „Черни връх“ №94.

Ритейлърът с най-голям брой магазини в страната е единствената търговска верига у нас, която разполага със специално обучени пекари, които всеки ден замесват и пекат на място различни видове хляб в професионално оборудвани пекарни. Тази услуга е достъпна в 17 избрани BILLA филиала, сред които е и този в кв. „Хладилника“. Друга уникална придобивка за хората е собствената транжорна за свинско месо. В нея се подготвят както заготовки, така и месни продукти като шишчета, кайма, различни видове наденици, кюфтета, кебапчета и много други. Те се приготвят всеки ден от прясно българско свинско месо по специални BILLA рецепти и при гарантирано от веригата качество.

След реконструкция на стойност близо 3,5 млн. лв., продължила близо 2 месеца, магазинът отново посреща хората с ново, по-удобно разположение на регалите и обогатен асортимент от над 8 500 артикула. Улеснение за жителите на квартала и за работещите в близките бизнес центрове са касите за самообслужване, удобният паркинг на две нива със собствена светофарна уредба, която улеснява достъпа и в двете посоки до бул. „Черни връх“, и електронните етикети, които заменят традиционните хартиени и предоставят на клиентите точна информация за цените и произхода на продуктите.

В обновената BILLA хората ще открият всичко необходимо както за ежедневното, така и за седмичното си пазаруване. Сред асортимента са свежи български плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, прясно месо със 100% български произход „Българска ферма“ и продукти от собствените марки на компанията – Clever, BILLA, BILLA Premium, JA!, ZooRoyal, Grill Party и много други.

Новооткритият магазин BILLA в кв. „Хладилника“ посреща клиентите си и със специални промоционални предложения, които ще бъдат валидни цяла седмица. По време на Гранде седмицата притежателите на BILLA Card могат да се възползват от 25% отстъпка от цената на всички бели саламурени сирена, на всички вина и на всички тоалетни хартии, кухненски ролки, салфетки и кърпички. На супер цени ще бъдат също тиквички от BILLA Градини, свински котлет с марка „Българска ферма“, мини франзели от BILLA Пекарна и много други продукти.

Освен обновен дизайн и обогатен асортимент, във филиала са въведени и устойчиви решения като фотоволтаична система, CO₂ хладилни инсталации и LED осветление, които не само подобряват енергийната ефективност, но и отразяват ангажимента на BILLA към опазване на околната среда.

Снимки: BILLA

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес