Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Jack Daniel's посреща Крис Флетчър в България

14 октомври 2024, 10:18 часа • 413 прочитания

За първи път в историята на Jack Daniel's Крис Флетчър, мастър дистилър и вицепрезидент на дестилерията, ще посети България. Събитието е истинска рядкост и уникална възможност за всички почитатели на уискито у нас. България не е просто пазар за марката, а място, където традицията и майсторството на Jack Daniel's са дълбоко уважавани. Посещението на Крис Флетчър подчертава значимостта на страната ни за легендарната дестилерия и потвърждава ангажимента на марката към българските му почитатели.

Крис Флетчър е сред малцината, които имат честта да носят титлата мастър дистилър — само 8 човека са заемали тази позиция за 150-годишната история на марката. Мастър дистилърът е сърцето и душата на дестилерията – той не просто ръководи и контролира качеството на всяка капка уиски, но и носи наследството на Jack Daniel's с гордост и уважение. Флетчър е наследил знанията и опита си от своя дядо — легендарния мастър дистилър Франк „Фрог“ Бобо, и днес ръководи процеса по създаване на уиски, верен на принципа на Jack Daniel's: „Всеки ден, в който правим нашето уиски, ще го правим по най-добрия начин, на който сме способни“.

Визитата на Крис Флетчър в България ще предостави на българските любители на уискито възможност да научат повече за процеса на дестилация, за историята на марката и за иновациите, които продължават да правят Jack Daniel's предпочитан избор по целия свят.

Това е шанс за българските почитатели на висококачествените напитки не само да се докоснат до една от най-престижните дестилерии в света, но и да разберат повече за изкуството на дестилацията от първа ръка. Билети за събитието можете да намерите тук.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес