Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

BILLA оферта: пазаруваш за 100 лева, а плащаш 1 лев

24 октомври 2024, 18:02 часа • 758 прочитания

От 24 октомври до 6 ноември BILLA е приготвила страхотна изненада за своите лоялни клиенти. Всеки ден по време на кампанията „Цялата кошница за 1 лев“ 10 000 късметлии, които са активирали своята BILLA Card, ще спечелят покупка на продукти на стойност 100 лева на символичната сума от 1 лв. Атрактивното предложение е валидно за сметка до 100 лева, като печелившите могат да се възползват от наградата си както във всички обекти на търговската верига, така и при онлайн пазаруване на продукти от BILLA в платформата Glovo при маркиране на BILLA Card.

Условието за участие в промоционалната кампания е много лесно. Всеки ден в CRM системата на BILLA ще бъдат зареждани 10 000 номера на BILLA Card, които са избрани на случаен принцип от всички регистрирани към предходна дата карти. При пазаруване клиентите е необходимо да сканират своята BILLA Card и веднага на касата ще разберат дали са сред печелившите. При покупка на стойност над 100 лв. отстъпката също е валидна, като остатъкът трябва да се заплати в пълен размер.

Специалната отстъпка няма да важи при закупуване на тютюневи изделия, бебешки млека, продукти от лоялната програма и при пазаруване с електронни ваучери. Наградата няма да може да се комбинира и с други персонални и BILLA бонус ваучери.

BILLA Card дава достъп до редица предимства, които BILLA предоставя на своите лоялни клиенти. Потребителите, пазаруващи с BILLA Card, могат да отключат страхотни промоционални оферти, отстъпки на цели категории продукти с „Гранде оферта“ и 10% отстъпка от цялата сметка по случай рожден ден. В допълнение към тези предимства лоялните клиенти на BILLA могат да се възползват от текущата кампания за трупане на бонуси със супергероя Билли, както и да участват в други промоционални активности и игри със супер награди.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес