Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Мисията невъзможна“? Том Круз се опита да влезе в колата на британския премиер (ВИДЕО)

05 юни 2024, 16:27 часа
Реклама

Холивудската звезда Том Круз изпадна в забавна ситуация, след като се опита да влезе в колата на премиера на Великобритания - Риши Сунак. Известният актьор обърка своя Mercedes с лимузината на министър-председателя, която е от друга германска марка - Audi, съобщават медиите на Острова.

"Мисията невъзможна 8" отпадна от филмовия календар за 2024 г.

Случката от преди няколко дни, когато 61-годишният актьор е кацнал с хеликоптер в района на Бътърси в Лондон. Американската звезда е в английската столица за снимките на поредната серия от франчайза „Мисията невъзможна“. След като слязъл от хеликоптера, Круз поздравил феновете и се насочил към паркираните наблизо коли.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/55z8WQauMlg?si=3QJX1Xp4rfFH3fjo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Опитът му да проникне в черното Audi на премиера обаче се оказа неуспешен, като актьорът почти веднага осъзна грешката си. Тя обаче беше записана на видео, което бързо се превърна в хит в социалните мрежи.

Още: Защо дъщерята на Том Круз не иска да го вижда?

Самият Сунак пристигна на летището малко по-късно, когато Круз вече си беше тръгнал. Премиерът е на предизборна обиколка на Острова

Ще влезе ли в затвора? Том Круз с вандалска проява върху надписа "Холивуд" (СНИМКИ)

"Мисията невъзможна 8" отпадна от филмовия календар за 2024 г.

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес