Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ford откри връзка между цвета на колата и характера на собственика

02 декември 2022, 15:48 часа
Реклама

Американският производител Ford откри любопитна връзка между цвета на автомобила и характера на неговия собственик. По-интересното е, че той е различен при двата пола.

Жените с черни коли се характеризират като целеустремени, изискани и имат стил. Те са сдържани, умеят да се контролират и се стремят да избягват излишното драматизиране. В същото време мъжете със същия цвят автомобили са неорганизирани и хаотични, като обичат да се показват.

Дамите със сини коли принадлежат към категорията на любителите на хармоничните отношения, докато мъжете със сини автомобили обръщат повече внимание на чувствата, отколкото на фактите. Те предпочитат да действат и като цяло са много верни – и като партньори, и като приятели.

Мъжете в сребърни коли са по-търпеливи при стрес. Те са разумни и поставят практичността пред мечтите, като държат на дадената дума. Тези мъже да съобразяват с обществените норми и не обичат да привличат вниманието на околните. В същото дамите, които избират такъв цвят на автомобила, се смятат за по-повърхностни и гледащи по-лежерно на случващото се около тях.

Шофьорите на бели автомобили, по правило, са маниакално организирани и се стремят към възможно най-висок обществен статус. В случая това важи за представителите и на двата пола.

Собствениците на червени автомобили от силния пол са по-организирани и целеустремени. Те са енергични, водят динамичен начин на живот и обичат да завързват нови запознанства. докато за момичетата тези цветове не означават някакви особени черти на характера, показва проучване, което Ford ще използва, за да разработи цветовата палитра на колите си.

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес