Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Скритото момиче" от Лусинда Райли - Не можеш да избягаш от съдбата си...

09 септември 2024, 10:02 часа • 599 прочитания

На 17 септември за първи път на български излиза романът „Скритото момиче“ от Лусинда Райли. След двайсетгодишно забвение синът на авторката взима забравеното бижу от прашните рафтове и го преработва, за да зарадва верните ѝ фенове. ИК „Хермес“ се включва към световната премиера на тази въздействаща сага за семейството, тайните и силата на съдбата.

За авторката

Лусинда Райли (1965 – 2021) започва кариерата си като актриса. Публикува първата си книга, когато е на двайсет и четири години. Днес романите й са преведени на трийсет и седем езика и продължават да вълнуват читателите по цял свят. Тази година Лусинда Райли беше наградена посмъртно с отличието „Златен Пан“ за продажба на над 1 млн. екземпляра.

Още: Бестселъри и автографи от издателска къща „Хермес“ на „Алея на книгата - София“

Сега „Хермес“ представя „Скритото момиче“.

Хари Уитакър, син на Лусинда и съавтор на международния бестселър „Атлас“, преработва и вдъхва нов живот на романа, издаден в края на 90-те години със заглавието „Скрита красота“.

За книгата

Не можеш да избягаш от съдбата си...

Още: Откъс от „Лечителят медиум: Спасение за мозъка

Родена и израснала в малко селце край йоркшърските мочурища, Лия Томпсън става все по-красива с всеки изминал ден. Когато случайно привлича вниманието на влиятелна модна агенция, тя знае, че животът ѝ никога няма да бъде същият.

Години по-късно и вече завладяла света на модата, топмоделът Лия пътува от Милано до Лондон и Ню Йорк и живее в лукс. Но миналото ѝ я преследва като тъмна сянка, мистериозно преплетена с трагичната история на брат и сестра от Полша от времето на Втората световна война.

Докато тайните на две поколения заплашват да излязат наяве, над Лия тегне фатално, забравено пророчество от миналото и трябва да се бори, за да избяга от събитията, предначертани ѝ от съдбата...

„Лечителят медиум: Спасение за мозъка“ - Истината за 100 симптома и заболявания на нервната система

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес