Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Балансирай хормоните си" - биохакинг за добра форма, концентрация, енергия и сън

21 октомври 2024, 11:33 часа • 701 прочитания

На 29.10.2024 г. излиза книгата на Давиния Тейлър "Балансирай хормоните си" (издателство "Хермес". Тази книга е биохакинг за добра форма, концентрация, енергия и сън. 

За авторката

Давиния Тейлър е автор на бестселъри, предприемач, майка на 4 деца и пионер в биохакинга. Книгите й „Това не е диета“ и „Балансирай хормоните си“ са бестселъри №1 на „Сънди Таймс“.

Още: Нова книга от "Клуб Класика" - "Мадам Бовари"

Давиния Тейлър има над 1 милион последователи в Instagram и ежедневно помага на стотици хиляди хора да поемат отговорност за собственото си здраве и благополучие.

За книгата

Когато става въпрос за хормони, повечето хора ги свързват с „женски проблеми“. Малцина обаче съзнават, че те регулират почти всичко – от съня и апетита до настроението и реакцията на стрес.

В тази книга Давиния Тейлър показва, че хормоните са невероятен инструмент за постигане на оптимално здраве само ако можем да ги надхитрим по правилния начин. Тя предлага ефикасна биохакинг стратегия, с която да постигнем добра форма, здрав сън, висок тонус и концентрация. Отправна точка на научнообоснования й подход са симптомите, а когато откриете какво стои зад тях, ще научите как да си помогнете с лесноприложими стратегии, сред които детокс, физическа активност, хранителни добавки и ноотропи, дихателни упражнения, студени душове, периодично гладуване, поддържане на чревното здраве.

Още: Откъс от "Безсилен", Елси Силвър

В наръчника ще откриете и съвети от д-р Мохамед Енаят, уважаван специалист по функционална и превантивна медицина, който също така ще ви даде насоки за изследвания и какво да обсъдите с личния си лекар.

"Безсилен" - нова книга от Елси Силвър

Майк Викинг разкрива "Изкуството на датския начин на живот"

Откъс от "На два гласа", Иван Станков

"На два гласа" - за обичта между едно животно и един човек

"Големият тест" - зад стените на елитен дъблински колеж са скрити тайни

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес