Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Захари Сираков: Аз съм треньорът сега в Лудогорец! Работя си като постоянен треньор

18 септември 2024, 19:59 часа • 704 прочитания

Временният наставник на Лудогорец Захари Сираков обяви, че върши работата си като постоянен треньор и ще продължи да го прави, докато ръководството вземе решение. Той заяви, че на този етап с него не са водени разговори, но той продължава да дава максимума от себе си за отбора.

Захари Сираков не е водил разговори за бъдещето си в Лудогорец

"С мен не е говорено лично, аз съм треньорът сега, видях какво се пише по сайтовете - ако има нов треньор, ще го обяви ръководството. Работя си като постоянен треньор, давам максимума от себе си отборът да расте", каза Захари Сираков след победата над Славия, която изкачи Лудогорец на върха пред Левски.

Захари Сираков

"Днес беше труден мач. Първото полувреме не влязохме както трябва в мача, второто контролирахме повече топката. Трябваше да търсим втори гол, за да няма това напрежение в мача. В състава направихме няколко промени, може би затова нямахме такъв синхрон в нашия отбор."

"Срещу Славия играем трудно, но най-важното днес беше, че момчетата се вложиха и постигнаха заслужена победа. Гледаме някои футболисти да играят по един-два мача, да ротираме, срещу Локомотив (София) ще започнат други момчета", добави още Сираков след минималния успех.

По-рано се появиха информации, че Лудогорец ще остави Захари Сираков поне до зимата.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес