Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци пак се прегърна с Гигов: Феновете на Локомотив да палят свещи, че го има

04 април 2014, 13:01 часа • 6444 прочитания

Очаквана подкрепа получи собственикът на Локомотив (София) Николай Гигов в битката си с феновете на тима. Тя дойде от неговия любим колега в "А" група и президент на Славия Венцеслав Стефанов. Клубовете им демонстрират добри отношения както на терена, така и извън него. Именно заради съмнителните мачове между столичните тимове, феновете на Локомотив изригнаха и поискаха разследване. То би било трън в очите на Венци, който обича статуквото и участието на Славия в "А" група на олимпийския принцип.

”Препоръчвам на феновете на Локомотив София да си сложат в домовете по един портрет на Николай Гигов и всяка сутрин и вечер да се кръстят. Защото ако него го няма, от Локомотив ще остане само буферът. Тези хора нормални ли са?! Да правим уговорки точно с Локомотив (София). Знаете какви са ни отношенията. Прочетох за някакви мачове между нас и че сме ги спасили миналия сезон. Ще им припомня на тези фенове, че ако бяхме победили "Ботев" (Враца) в края на миналото първенство (двубоят на Овча Купел завършва със загуба на Славия 1:2), Локомотив София можеше и да изпадне", коментира Венцеслав Стефанов.

Преди два феновете на Локомотив публикуваха  официална декларация. В нея феновете на „железничарите” бяха изразили своето негодувание от футболистите на отбора им, които според тях са подарили победата на Славия. Мачът бе загубен от Локомотив (София) с 2:0, а "железничарите" ги беше страх да минат центъра.

Съмненията около мача засилиха и букмейкърите. Славия бе зад Локомотив в класирането, но коефициентът при водещ букмейкър за победа на "белите" при 0:0 бе 1.22, докато за Локомотив варираше, но минимумът бе 15.00!

Васил Хаджийски
Васил Хаджийски Отговорен редактор
Новините днес