Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорска "контузия" прати звезда на Левски в изгнание

16 септември 2024, 11:20 часа • 891 прочитания

Една от звездите на Левски - Джавад ел Джемили, получи треньорска "контузия". Атакуващият халф на "сините" остана извън групата на Левски за мача срещу ЦСКА 1948, а причината не е контузия, а треньорско решение на Станислав Генчев.

Станислав Генчев изключи Ел Джемили от групата на Левски

След мача Генчев лаконично коментира, че Ел Джемили не е бил готов за мача. "Тема Спорт" обаче информира, че причината за изваждането на испанеца е лошата му форма, както и отношението на Ел Джемили към тренировъчния процес.

Рубриката "Пас към миналото": Казанската афера - измамата на века, която провали Левски срещу ЦСКА

Станислав Генчев

Треньорът на "сините" не толерира отношението на Ел Джемили към тренировъчния процес

Станислав Генчев не толерира подобно отношение към тренировките, независимо от статута на играчите. Ел Джемили е сред най-добрите футболисти на "Герена", но представянето му през новия сезон не е на нивото, което се очаква.

Ел Джемили не започна добре работата си с новия треньор, като дори се смяташе, че може да се стигне до негова продажба. Стигна се и до разговор с мажоритарния собственик Наско Сираков, като за халфа имаше опасност да бъде пратен и в дубъла на "сините". 

Чашата на Генчев преля в контролата срещу Ботев Враца по време на паузата за националните отбори, когато Ел Джемили се отнесе несериозно към мача и тренировъчния процес. Така Ел Джемили ще трябва да се бори, за да спечели отново доверието на треньора.

Ето какво каза Станислав Генчев след победата над ЦСКА 1948.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес