Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тодор Янчев си пожела финал за Купата, Чочев аут за първия мач с Локо София (ВИДЕО)

25 април 2023, 10:39 часа • 885 прочитания

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев си пожела тимът му да играе финал за Купата на България. Утре „червените“ излизат в първия си мач от 1/2-финалите на надпреварата срещу Локомотив София. Срещата е от 18:30 часа и ще се проведе на стадиона в столичния квартал „Надежда“.

Тодор Янчев също така разкри, че ЦСКА 1948 няма да може да разчита на голямата си звезда Ивайло Чочев. Причината е, че той има проблем и няма да бъде на разположение на треньора за предстоящия мач.

На живо: Пресконференция

ЦСКА с брифинг преди гостуването на Локомотив Сф в първи полуфинал от турнира за Купата на България

Posted by ЦСКА 1948/ CSKA 1948 on Monday, April 24, 2023

„На този етап няма слаби отбори. Такъв е регламентът на турнира. Готвим се и за двата мача. Винаги е хубаво, когато победиш даден съперник. Мачът за първенство е в историята и този няма нищо общо с предишните два сблъсъка. Очаквам два коренно различни мача. Това, че сме били с 6:0, не означава, че ще минем по мед и масло и в „Надежда“.

Ивайло Чочев

Ивайло Чочев няма да може да бъде използван в предстоящия сблъсък. Също така още двама състезатели. Имаме нашите си проблеми, но това е част от футболния живот на треньорите и играчите. Локомотив София също иска да играе финал. Ще бъдат трудни два мача. Когато поех отбора, бях наясно какви са целите на клуба и моите лични амбиции“.

„Достигаме за първи път в историята на клуба до такъв етап. Дано играем и финал. В първенството гоним класиране, даващо право на участие в европейските клубни турнири. Винаги е хубаво, когато имаш високи цели. Винаги съм се борил да постигна нещо и съм бил в отбори, които са се борили да спечелят трофей“, каза младият специалист.

В последния кръг в първенството ЦСКА 1948 победи Локомотив Пловдив.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес