Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тодор Янчев преди Славия: Треньорската смяна винаги дава импулс на даден отбор (ВИДЕО)

05 май 2023, 11:21 часа • 1861 прочитания

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев очаква труден мач срещу Славия в Първа лига. Младият специалист говори пред медиите преди двубоя с „белите“. Той коментира и треньорската рокада в Славия, след като вчера стана ясно, че Златомир Загорчич напуска тима.

На живо: ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

Пресконференция преди ЦСКА - Славия

Posted by ЦСКА 1948/ CSKA 1948 on Thursday, May 4, 2023

Според Тодор Янчев треньорската смяна винаги дава импулс на дадения отбор. Той също така не спести добрите си думи за работата на Загорчич начело на „белите“. Треньорът на ЦСКА 1948 също така разкри, че голямата звезда на отбора Ивайло Чочев вече е възстановен и ще бъде на негово разположение.

Ивайло Чочев

„Част от контузените ни играчи се завръщат. Чочев е добре и тренира наравно с останалите, Карагарен също. Щастлив съм, че ще мога да разчитам на двама основни играчи. Ще преценим до самия мач колко ще са готови. Винаги, когато има една треньорска смяна, има определен импулс в отбора. Очаквам да бъде положителна нагласата в Славия. Що се отнася до Загорчич, той показа, че наистина работи добре. Винаги, когато побеждаваме вкъщи, ни дава самочувствие“, каза Янчев.

Вчера пък Ивайло Чочев заяви, че ЦСКА 1948 се справя добре и без него.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес