Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След трансфера на Дюлгеров: Шефовете на ЦСКА привикват вратар на разговор

03 юли 2024, 13:02 часа
Реклама

Ръководството на ЦСКА ще привика на разговор един от вратарите на тима. Става въпрос за 30-годишния Димитър Евтимов, който до момента бе резерва на титуляра Густаво Бусато. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Мястото на Димитър Евтимов изстива

Както е известно, вчера ЦСКА обяви привличането на българския национал Иван Дюлгеров. Именно той ще се бори с Бусато за титулярното място. Поради тази причина шефовете на клуба искат да говорят с Димитър Евтимов и да му предложат да остане в тима, но като трети вратар.

В случай, че 30-годишният страж откаже тази възможност, то „червените“ няма да му правят спънки да си потърси нов отбор. ЦСКА разполага и с още един опитен вратар в лицето на Марин Орлинов, който най-вероятно ще пази за дубъла на „армейците“ във Втора лига.

Димитър Евтимов

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: В ЦСКА май пак си "играйкат", напук на големите заявки

Евтимов така и не се пребори с конкуренцията на Бусато

Димитър Евтимов пристигна в ЦСКА през лятото на 2020-та, след като 10 години игра по английските терени. Той обаче така и не успя да се пребори с конкуренцията на Густаво Бусато и до момента е записал едва 31 мача за столичния гранд, в които е успял да опази мрежата си „суха“ 17 пъти.

През миналото лято Димитър Евтимов поднови договора си с ЦСКА до 30 юни 2025 година. Роденият в Шумен вратар е оценен на около 200 хиляди евро.

Вчера пък стана ясно, че германци извиват ръцете на ЦСКА за нападател.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес