Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Притиснат от времето: ПАОК отклони оферта от Русия за Кирил Десподов

13 септември 2024, 10:45 часа • 1124 прочитания

Най-добрият футболист на България Кирил Десподов е бил пожелан от отбор от Русия, но неговият клуб ПАОК е отклонил офертата, пише Sportal.bg. В офисите на гръцкия гранд е пристигнало предложение от Русия, но трансферът е бил отказан.

ПАОК отказа да продаде Кирил Десподов

От началото на сезона Кирил Десподов не получава достатъчно игрови минути и е недоволен от този факт. Именно затова българският национал е бил готов да премине и в друг клуб в търсене на повече игрови минути. Той е провел разговор и със старши треньора на ПАОК Ръзван Луческу.

Кирил Десподов

Офертата за Десподов от Русия е дошла в последния момент

Все пак от ПАОК не искат да се разделят с Десподов, който е второто най-скъпо попълнение в историята на клуба. Собственикът на ПАОК Иван Савидис е категоричен, че Кирил трябва да остане в клуба, независимо от офертата от Русия, за която не се разкрива допълнителна информация.

Единственото, което се споменава, е, че от ПАОК не са имали и време, за да намерят подходящ заместник на Десподов в случай, че го продадат в Русия. Трансферният прозорец в Русия затвори на 12 септември, докато този в Гърция затвори още на 11 септември. 

Иначе този сезон Десподов и ПАОК ще играят в Лига Европа, където изтеглиха тежък жребий.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес