Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-накрая: Николай Костов получи добри новини преди мача на Левски с Черно море

08 май 2024, 10:08 часа
Реклама

Треньорът на Левски Николай Костов получи добри новини преди много важния мач на неговия тим с Черно море. Специалистът ще може да разчита на всички свои футболисти в дербито, след като лекарския щаб на отбора успя да вдигне трима контузени за срещата. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Отлични новини за „сините“

Според информациите младият полузащитник на Левски Асен Митков вече тренира наравно със съотборниците си и ще бъде на линия за двубоя. Същото важи и за Карлос Охене. Дефанзивният халф имаше проблеми след последното дерби с ЦСКА.

Марин Петков също ще бъде на разположение на Николай Костов. Крилото пострада по време на мача с „червените“, след като главата му бе разбита след удар със съперников играч. Извън сметките на наставника на „сините“ е трайно контузеният Илиан Стефанов.

Марин Петков Асен Митков

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Романтичният мирис на люляците бе омаял Левски и ЦСКА! Ами сега?

Двубоят е много важен и за двата тима

Мачът между Левски и Черно море е в неделя, 12 април от 19:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“ в София. Двубоят е много важен и за двата тима. Варненци са трети във временното класиране като изостават само на точка от втория ЦСКА.

Левски пък се бори за четвъртото място в Първа лига, което евентуално ще им гарантира бараж за класиране в Лигата на конференциите. „Сините“ са пети в подреждането с 54 точки като изостават на една от четвъртия Локомотив Пловдив.

Вчера пък стана ясно, че Николай Костов ще напусне Левски след края на сезона.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес