Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На изпроводяк: Шимунджа пожела на Лудогорец да спечели титлата

07 март 2023, 19:23 часа • 1516 прочитания

Вече бившият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа пожела на тима да спечели титлата през този сезон. Както е известно словенецът бе освободен от поста си днес, а на негово място застана Ивайло Петев. Шимунджа говори пред официалния сайт на „орлите“, като благодари на собствениците за възможността да води родния шампион.

Словенският специалист бе уволнен от разградчани след срамната загуба от Пирин Благоевград, както и отпадането от Андерлехт в Лигата на конференциите. На изпроводяк той призна, че такива неща се случват във футбола и допълни, че е благодарен за всичко, което му се е случило докато е водил тима.

Анте Шимунджа: Благодаря на собствениците на Лудогорец за дадения шанс Анте Шимунджа направи изявление за медиите...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Tuesday, March 7, 2023

„На първо място искам да благодаря на собствениците на клуба за дадения шанс. През сезона получих всичката нужна подкрепа от всички работещи в Лудогорец и наистина го оценявам и съм благодарен за това. Това, което се случи през последните няколко дни, е част от футбола, невинаги нещата се случват по начина, по който искаш. Пожелавам на Лудогорец всичко най-добро и пожелавам на отбора спечелване на титлата, защото вярвам, че ще се случи. Още веднъж, благодаря ви за всичко! С най-добри пожелания, Анте Шимунджа“, написа словенецът.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес