Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Матиас Фаетон пое отговорност, но изяви желание за повече минути в ЦСКА (ВИДЕО)

13 август 2024, 18:58 часа • 711 прочитания

Атакуващият състезател на ЦСКАМатиас Фаетон, говори пред медиите преди откритата тренировка на „червените“. Крилото заяви, че футболистите поемат отговорност за резултатите на отбора от началото на сезона. Французинът изрази желание да получава повече игрови минути за "армейците".

"Поемаме отговорност": Фаетон говори преди тренировка на ЦСКА

„Атмосферата е добра и имаме добри футболисти. Поемаме отговорност за това, което се случи дотук. Гледаме напред и вярвам, че може да се подобрим. Имаме нов треньор с нови идеи. За мен важното е отборът да се представя добре, нямам търпение да играем мачове“, започна Фаетон.

ОЩЕ: Спряган за ЦСКА ги почна в Турция! Блести в първия си мач

Пас към миналото

В ЦСКА са искали да играят срещу ЦСКА 1948

„Искахме да играем срещу ЦСКА 1948, тъй като това е важен мач за нас и феновете. Не е хубаво за никой да няма мач. В крайна сметка решението не е наше и чакаме с нетърпение да го насрочат наново“, продължи офанзивният футболист на „червените“.

На Матиас Фаетон му харесва в ЦСКА

„Ние си поемаме отговорността и ще дадем всичко от себе си. Като футболист мога да кажа, че не е наша работа да взимаме решенията за кризата. Двамата последни са французи и се сприятелихме. Личи в тренировките, че са добри играчи и знаят какво правят. Ако имат добра атмосфера в атака, смятам, че ще бъде много добре за тях. Чувствам се добре в ЦСКА и искам да играя повече. Надявам се този сезон да е по-добър за мен от предния. Семейството ми се чувства добре и се чувствам отлично в града“, завърши Матиас Фаетон.

ОЩЕ: Становища на Левски и ЦСКА не стигат: БФС (засега) не може да реши за Вечното дерби

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес