Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец разгроми румънци в последната си контрола в Австрия

29 юни 2024, 21:37 часа

Лудогорец разгроми румънци в последния си мач по време на подготвителния лагер в Австрия. „Орлите“ се наложиха с категоричното 4:1 над състава на Университатя Крайова. Попаденията за българския шампион реализираха Кайо Видал, Рик Джонатан, Сон и Руан Крус.

Реклама

Лудогорец набързо поведе с 2:0

Лудогорец поведе в резултата в 30-ата минута на двубоя. Бившият футболист на Левски Гьоко Зайков допусна грешка в защита и топката попадна в Кайо Видал, който сам срещу вратаря се разписа за 1:0.

Само 7 минути по-късно разградчани стигнаха до второ попадение. Чочев изведе Рик Джонатан на добра позиция и крилото се разписа с много техничен удар. До края на първата част „орлите“ имаха още преимущество, но така и не реализираха трети гол.

💪 Край на мача. Победа за Лудогорец с 4:1 ⌨️ Какво се случи по време на мача 👉...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Saturday, June 29, 2024

След почивката Лудогорец продължи да вкарва

Малко след началото на второто полувреме Лудогорец вкара трето попадение. Текпетей намери Сон в наказателното поле на съперника и той с мощен изстрел извън границата на пеналта матира стража на Крайова.

Лудогорец продължи да бъде по-добрия тим и в 56-ата минута реализира четвърти гол. След нова грешка в защитата топката попадна в Чочев, който асистира на Руан Крус за 4:0. Малко по-късно Университатя Крайова върна едно попадение чрез Елвир Колич, но силите на румънците не стигнаха за нищо повече.

Преди три дни Лудогорец победи петия в Швейцария - Санкт Гален.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес