Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Катарци вадят милиони за голмайстора на ЦСКА

07 юли 2023, 10:15 часа • 2009 прочитания

Катарски клуб е готов да извади сериозна сума, за да привлече голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон. Националът на Хаити се представи отлично с екипа на „армейците“ през изминалата кампания като изигра общо 40 мача за тима във всички турнири, в които реализира 20 попадения и направи 5 асистенции.

Назон направи много силен сезон

Добрите изяви на Назон с ЦСКА и националния отбор на Хаити не са останали незабелязани и катарски клуб е готов веднага да купи нападателя, съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информацията арабите ще предложат минимум 2 милиона евро за правата на 29-годишния футболист. Очаква се в следващите дни те да изпратят официална оферта за голмайстора на вицешампионите.

Дюкенс Назон

В ЦСКА са готови да продават

От ЦСКА пък са готови да се разделят с Дюкенс Назон, особено, ако някой извади поне 2 милиона евро за него. Причината е, че нападателят акостира на „Българска армия“ от нискоразрядния френски Кевили Руен срещу скромната сума от 200 хиляди евро и при негова продажба „червените“ ще регистрират огромна печалба. Освен това ЦСКА вече взе двама футболисти на неговия пост – Матиас Фаетон и Майкъл Естрада.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА е отправил оферта за национал от Интер.

ОЩЕ: ВАР-ът на Acutalno: ЦСКА гърми, Левски спи.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес