Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Капитанът на Левски: Без победа срещу ЦСКА значи трагедия

17 октомври 2024, 10:52 часа • 416 прочитания

Капитанът на Левски Вендерсон Цунами обяви, че той и неговите съотборници се интересуват единствено от победа в голямото дерби срещу ЦСКА този уикенд. Нещо повече: Цунами смята, че всеки друг резултат би бил "трагедия" за Левски. Той отбеляза и това, че ЦСКА се намира в труден период, но смята, че в такива мачове моментното състояние няма значение.

Цунами си пожела икономична победа над ЦСКА

"Искам победа с 1:0 или 2:0. Без победа е трагедия. Спокоен съм и много фокусиран и концентриран преди дербито с ЦСКА. Дните преди големите мачове се усеща онова чувство на пеперуди в стомаха. Нормално е да има вълнение преди такъв мач. Нахлуват и спомените от изминали срещи. Идва и онзи познат адреналин преди този голям мач", заяви Цунами.

Вендерсон Цунами

"ЦСКА не изживява най-добрите си мигове"

"И нашият противник е в труден период. Не изживяват най-добрите си мигове. Но в дербито няма никакво значение моментно състояние. Това е тотално различен мач. Ние обаче мислим само за едно – за победата", добави още капитанът на Левски пред "Диема спорт".

Дербито между Левски и ЦСКА ще се изиграе на 19-ти октомври от 15:45 часа на стадион "Васил Левски" в София. "Сините" влизат в мача като втори в класирането, докато "червените" са едва 12-ти. Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато също призна превъзходството на Левски този сезон.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес