Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Играч на Левски отказва да преподпише, Лудогорец дава 500 000 евро за него

19 юли 2023, 10:58 часа
Реклама

Един от основните играчи на Левски - Ноа Сонко Сундберг, отказва да преподпише със "сините", твърди "Тема Спорт". Нещо повече: българският шампион Лудогорец иска да привлече Сундберг в редиците си, като е готов да плати 500 000 евро за него.

Лудогорец иска Ноа Сонко Сундберг

Договорът на Сундберг с Левски е до лятото на 2024 година. "Сините" предложиха нов контракт на защитника, който вече е втори избор за капитан на отбора. Той обаче не иска да се обвързва с нов договор, за да остави отворени опциите си за напускане на "Герена" след година.

Ноа Сонко Сундберг

Левски рискува да изпусне Сундберг без пари

Ръководството на Левски осъзнава, че може да изпусне Сундберг без трансферна сума през следващото лято. Именно поради тази причина в офисите на стадион "Георги Аспарухов" обсъждат дали да не го продадат на Лудогорец или друг кандидат през това лято.

Какви пари търси Левски за Сундберг?

Интерес към Сундберг има и от чуждестранни отбори. Предполага се, че Левски иска поне 750 000 евро за защитника, както и 10 % от правата на играча при следваща продажба. Лудогорец вече привлече двама крайни бранители, а сега търси по-активно нов нападател.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес