Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Фаетон е звезда, която никой не е чувал! Треньор на ЦСКА няма право да говори за 5-о място"

03 август 2024, 16:25 часа • 1980 прочитания

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов даде своето мнение за първите мачове на "армейците" от новия сезон. Според Паро Георги Чорбаджийски и Петко Панайотов се представят много добре, а Матиас Фаетон е звезда, която никой не е чувал. Великият играч на "червените" критикува Томислав Стипич за думите, че отборът ще се бори за топ 5.

Паро похвали младоците на ЦСКА: Другите са иди ми, дойди ми!

"Георги Чорбаджийски и Петко Панайотов се представят много добре и много им се радвам. Една къща трябва да се строи от основата, сам трябва дас и произведеш футболисти, за да си сигурен, че са качествени. И най-хубавото е, че тези момчета оправдават доверието. Но на тях ЦСКА им е в сърцето, нямат друг избор. А другите са иди ми, дойди ми", заяви Никодимов пред колегите от "Тема Спорт".

ОЩЕ: Трансферна цел на ЦСКА подписва с втородивизионен турски клуб

 

ВАР-ът на Actualno

 

На Никодимов му е омръзнало от "звезди" като Фаетон

"В ЦСКА не може някой футболист на 24-25 години тепърва да се развива. Та той трябва да е в разцвета си и ЦСКА да е апогеят на кариерата му досега. Този Фаетон още от миналата година го представяха за голяма звезда, а и той се държи така на терена. Лошото е, че само се държи, но не дава никаква стойност на отбора. Каква звезда, да не е дошъл от Ливърпул?! Звезда, а никой не го е чувал! Писнало ми е от такива звезди в последните години", не скри гнева си легендата.

Легенда на ЦСКА критикува Томислав Стипич

"Стипич, ако не знае къде идва, по-добре да си отива веднага. После се оправда, че не е искал точно това да каже (б.а. - че ЦСКА ще се бори за топ 5), но нямаше право да го прави. Може би е недоволен от състава, с който разполага и е прав, защото ЦСКА в още липсва доста класа. Но когато си треньор на този отбор, нямаш право да говориш за петото място, дори и в съблекалнята да има само юноши. А да не говорим, че и с наличните играчи, пак трябва да си по-напред", смята Аспарух Никодимов.

ОЩЕ: ЦСКА хвърля четвърт милион месечно за четирима ненужни

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес