Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА взима звезда на Ботев Пловдив?

30 август 2024, 11:32 часа • 1487 прочитания

ЦСКА е много близо до привличането на звезда на Ботев Пловдив. Става въпрос за дефанзивния полузащитник Джеймс Ето'о. Това съобщиха колегите от „Блиц“. Според информациите преговорите между двата клуба за правата на 23-годишния халф са на финалната права и се очаква сделката да бъде финализирана тези дни.

Селекцията в ЦСКА доста закъсня

Както е известно, лятната селекция в ЦСКА закъсня доста и в момента ръководството на клуба прави всичко по силите си да привлече още няколко футболисти преди затварянето на трансферния прозорец. Очаква се до понеделник „червените“ да обявят поне двама нови играчи, които да подсилят състава на Александър Томаш. Един от тях ще бъде Джеймс Ето'о.

Славия Ботев Пловдив Тони Тасев Джеймс Ето'о

Ето'о е основен играч на Ботев Пловдив

Джеймс Ето'о пристигна в Ботев Пловдив през лятото на 2021-ва от френския Булон. Тогава „канарчетата“ платиха 80 хиляди евро за правата му. 23-годишният камерунец бързо се превърна в основен играч на „жълто-черните“ като вече има 99 мача на сметката си във всички турнири. В тях той е реализирал 3 попадения и е направил 7 асистенции. Ето' о има договор с Ботев до лятото на 2025-та, като е оценен на 800 хиляди евро.

Снощи пък стана ясно, че ЦСКА е привлякъл национал на Люксембург.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес