Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА се спука да пропуска, но победи в последната си контрола (ВИДЕО)

14 юли 2024, 19:52 часа • 1678 прочитания

ЦСКА постигна минимална победа с 1:0 срещу косовския тим Гиляни в последната си контрола от подготовката. На Националния стадион "Васил Левски" единственото попадение в двубоя отбеляза Тобиас Хайнц от дузпата в 57-ата минута. 11-метровият наказателен удар бе отсъден за нарушение срещу Георги Чорбаджийски.

Преди старта на мача "армейците" представиха отбора за новия сезон, а след това поздрави Димитър Пенев за рождения му ден. Срещата започна с минута мълчание в памет на легендарния вратар Илия Вълов, който почина на 62-годишна възраст.

ВАР-ът на Actualno

ЦСКА представи отбора и победи косовския Гиляни

В седмата минута момчетата на Томислав Стипич стигнаха до първото си по-интересно положение. Кенан Хаджихамза обаче спаси изстрел на Матиас Фаетон. Стражът реагира добре и при силен шут на Санянг. В средата на първото полувреме мачът бе спрян, за да бъде отдадена подкрепа на Илиан Антонов, който се бори с коварна болест.

ОЩЕ: Човешкият живот няма цвят: Страхотен жест от Левски към талант на ЦСКА (СНИМКА)

"Червените" пропуснаха много положения

В 30-ата минута Иван Дюлгеров показа защо е взет в ЦСКА, като отрази удар от близко разстояние. До почивката вратарят на Гиляни се отчете с няколко намеси и запази мрежата си суха. През втората част статуквото се съхрани. В 57-ата минута Георги Чорбаджийски бе фаулиран в наказателното поле и главният съдия посочи бялата точка.

Хайн вкара единственото попадение в мача

С изпълнението на дузпата се нагърби Хайнц, който не сбърка за 1:0. До края на сблъсъка Хаджихамза продължаваше да спира набезите на "червените" и нови голове не паднаха.

ОЩЕ: Официално: ЦСКА прати вратар под наем (СНИМКА)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес