Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА отмъква втори национал на България от Черно море?

24 юли 2024, 15:59 часа • 5174 прочитания

Ръководството и треньорският щаб на ЦСКА продължават усилено да търсят нов нападател, който да засили офанзивната мощ на тима. „Червените“ вече се разминаха с няколко футболисти, но са стартирали преговори с национал на България, който в момента е свободен агент.

От ЦСКА вече са се свързали с Атанас Илиев

Става въпрос за бившия футболист на Черно море Атанас Илиев. Това съобщиха колегите от „Студио Fairplay“. Според информациите шефовете на „червените“ са се свързали с тарана, за да му предложат да се присъедини към „армейците“.

Любопитно е да се отбележи, че нападателят може да стане вторият футболист на варненци, който подсилва ЦСКА без пари през това лято, след като същото наскоро стори и вратарят Иван Дюлгеров.

Атанас Илиев

Атанас Илиев отказа да поднови договора си с Черно море

Атанас Илиев носи екипа на Черно море от края на януари 2023-та, когато договорът му италианския Асколи бе разтрогнат и той пристигна при варненци без пари.

През миналия сезон нападателят изигра общо 35 мача за "моряците" във всички турнири, в които реализира 12 попадения и направил 6 асистенции. След края на кампанията контрактът му изтече и той реши да не го подновява.

По-рано днес стана ясно, че ЦСКА е набелязал и норвежки голмайстор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес