Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Браво: Деца от школата на ЦСКА приготвиха топъл обяд за хора в нужда (ВИДЕО)

09 юли 2024, 09:54 часа • 1955 прочитания

Деца от школата на ЦСКА приготвиха топъл обяд за хора в нужда. Младите „армейци“ посетиха храм „Св. Пророк Илия“, който разполага с най-голямата доброволческа кухня в България. Там „армейците“ се включиха в приготовлението на вкусен обяд, който после раздадоха на нуждаещи се.

Десетки деца от ЦСКА се включиха в инициативата 

Кухнята към храм „Св. Пророк Илия“ съществува от 25 години. Всяка събота различна група доброволци помага за приготвянето на храна за повече от 400 души в неравностойно положение.

Сега към инициативата се включиха и десетки деца от школата на „червените“ като част от проектите на „Фондация ЦСКА“. По този начин „армейците“ станаха първия футболен клуб, изразил желание да помогне.

🙏Десетки деца от школата на ЦСКА се включиха в приготвянето на топъл обяд за хора в нужда. ℹ️Кухнята към храм „Св. Пророк Илия“ съществува от 25 години и е най-голямата доброволческа кухня в България. Всяка събота различна група от доброволци помага за приготвянето на храна за повече от 400 души без дом. ❤️Като част от проектите на Фондация ЦСКА в една от доброволческите групи се включи Академия ЦСКА, а клубът ни е първият футболен, изразил желание да помогне. ❗️Щастливи сме, че оттук нататък, благодарение на Фондация ЦСКА, ще можем да се включим и с парични средства и да обявим дългосрочното си партньорство с организацията. 🔗Дари за топъл обяд на човек в нужда: shorturl.at/3uI5Q

Posted by CSKA Sofia FC on Monday, July 8, 2024

ЦСКА ще подпомага различни кампании

Както е известно, снощи ЦСКА представи екипа си за новия сезон. „Червените“ разкриха, че 5 процента от печалбата от продажбата на всяка фланелка ще отива във „Фондация ЦСКА“, която ще подпомага различни инициативи и кампании в подкрепа на хора в нужда. 

Вчера голям талант на ЦСКА разкри, че се бори с коварна болест.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес