Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ринго Стар се разболя, отмени турнето си

25 септември 2024, 15:28 часа • 404 прочитания

Ринго Стар отмени концертите си във Филаделфия и Ню Йорк, след като се е консултирал с лекар. Бившият барабанист на The Beatles е болен от настинка и трябваше да пропусне концерта си във Филаделфия на 24 септември и да се откаже от концерта в Radio City Music Hall в Ню Йорк ден по-късно.

"Ринго е настинал и след консултация с лекар беше посъветван да отмени останалите си шоута и да си почине. Както винаги, Ринго и All Starrs изпращат мир и любов към феновете си и се надяват да ги видят скоро", се казва в съобщение в социалните мрежи.

Tuesday, September 24, 2024 Philadelphia, PA - Today Ringo Starr and his All Starr Band announced that unfortunately...

Posted by Ringo Starr on Tuesday 24 September 2024

На феновете, които са имали билети за двете отменени дати, ще бъдат възстановени парите.

84-годишният музикант и неговата банда "All Starr" започнаха турнето си на 7 септември и свириха 10 концерта в САЩ. Стар последно излезе на сцената на 22 септември в Ниагара Фолс, Онтарио.

Още: Кайли Миноуг обяви грандиозно световно турне (ВИДЕО)

За новия албум

Албумът на Ринго "Crooked Boy" излезе на пазара през април. В него участва китаристът на The Strokes Ник Валенси. Стар обясни пред "Variety" как е помолил Линда Пери, автор на песни и продуцент, да напише повече оптимистични песни за проекта: "Дори във "February Sky" ставаше дума за тъмното небе навсякъде през февруари, така че това е емоция в него. Но аз ѝ казах: "Трябва да има пукнатина – пробив в небето – и слънцето да излезе. Защото във всичките ми песни има това. Те могат да бъдат "Аз съм на дъното, аз съм това, аз съм онова... Но нещата се подобряват, нещата вървят нагоре. Те винаги имат положителна страна". "Rewind Forward" (заглавната песен на предишния му албум от 2023 г.) беше такава. "Rewind forward" означаваше, че понякога си в някакво настроение и ако просто се върнеш малко назад и намериш това (предишно) пространство, а след това продължиш от този момент, понякога помага", посочи музикантът.

Снимка: Getty Images

Ринго е поискал и повече рок песни. "Исках. (В началото) тя написа песента "Crooked Boy", а тя беше посветена на историята на моя живот – знаете, бях болен, бях по-добре, намерих своя път. Тя ми изпрати няколко такива песни, а после ѝ се обадих и казах: "Линда, напиши ми рок песен!". А тя ми отвърна: "Какво е това? Аз обясних: "Ще я оставя там. Просто ми напиши рок песен. И тя го направи, разбира се, и тя се казва "Gonna Need Need Someone". И тя наистина беше рок, а тя събра групата и след това направихме видеоклип, в който песента звучи и ние се появяваме и излизаме", каза Стар, цитиран от БГНЕС.

Още: След 17-годишна пауза Manu Chao издава нов албум

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес