Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обама май намекна, че мъжкото достойнство на Тръмп е късичко (ВИДЕО)

21 август 2024, 12:17 часа • 1835 прочитания

Изкаралият два мандата начело на САЩ експрезидент Барак Обама крайно завоалирано намекна, че кандидатът на републиканците за нов мандат в Белия дом Доналд Тръмп доста мисли за дължината на мъжкото си достойнство.

Обама направи многозначителен жест, докато обясняваше как гласоподаватели в САЩ си задават въпроса кой ще помисли за тях и уточни, че Доналд Тръмп "сигурно" не страда от безсъние по темата. Той е 78-годишен милиардер, който не е спрял да се оплаква за своите проблеми, откакто през 2015 година обяви кандидатурата си за президент на САЩ, изкачвайки се на златен ескалатор в Trump Tower. "Тази странна обсесия с размера на тълпите - продължава и продължава". Всичко това Обама каза на конференцията на демократите, която тече тази седмица (19 – 25 август).

Докато говореше именно за проблемите на избирателите и "размера на тълпите", Обама направи характерен жест с ръка, означаващ буквално думичката "малко".

Още: Проучване: Вълна от млади гласоподаватели за Камала Харис, Тръмп губи подкрепа

Мнозина разчетоха това като препратка към материал на The New York Times отпреди седмица, в който се обсъжда как Доналд Тръмп умира от яд, че противничката му за Белия дом Камала Харис привлича големи тълпи на събитията си. Тръмп я обвини, че използвала изкуствен интелект, за да показва повече хора, отколкото има. "Това му бърка в ..., да кажем влиза му под кожата", коментира един от известните тв водещи в САЩ Стивън Колбърт по адрес на Тръмп. Точно Колбърт почна да показва с ръце кое колко е голямо, уж само за тълпите на събитията на Харис:

Байдън: Никой президент не трябва да се кланя пред диктатори, както го прави Тръмп (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес