Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мелания Тръмп наруши мълчанието: Ето какво е осъзнала по време на атентата

15 юли 2024, 07:43 часа • 1273 прочитания

„Когато гледах как този жесток куршум удря съпруга ми Доналд, осъзнах, че моят живот и животът на Барън са на ръба на опустошителна промяна“, бяха първите думи на бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп след атентата срещу Тръмп. 

Наруши мълчанието

Бившата първа дама на САЩ публикува изявление часове след като въоръжен мъж се опита да стреля и убие съпруга й, призовавайки американците да поправят политическите разделения и да се съсредоточат върху любовта, предава BBC.

Изявлението й прекъсва сравнително дълга поредица от мълчание. Припомняме, че Мелания почти не е участвала в предизборната кампания на съпруга си и стои далеч от камерите на фона на съдебните му битки. ОЩЕ: "Семейство Симпсън" предсказа опита за атентат срещу Доналд Тръмп (СНИМКИ)

Тихото примирение на бившата първа дама с личния й живот обаче приключи поне временно с изявлението в неделя. „Благодарна съм на смелите агенти на тайните служби и служители на правоприлагащите органи, които рискуваха собствения си живот, за да защитят съпруга ми.

Кой е чудовище?

Тя нарича човека зад опита за убийство в събота "чудовище" и осъди "насилствената" атака срещу живота на Доналд Тръмп.

„Нека не забравяме, че различните мнения, политики и политически игри са по-ниски от любовта“, каза тя.

„Нека помним, че когато дойде време да погледнем отвъд лявото и дясното, отвъд червеното и синьото, всички ние идваме от семейства със страст да се борим за по-добър живот заедно, докато сме тук, в това земно царство", посочва госпожа Тръмп. ОЩЕ: Тръмп: Само Бог предотврати немислимото да се случи

 

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес