Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Искате ли да тръшна Камала Харис?": Хълк Хоган се подигра с вицепрезидента на САЩ (ВИДЕО)

21 август 2024, 09:22 часа • 832 прочитания

Легендата на кеча Хълк Хоган се пошегува, че ще направи задушаващо тръшване на вицепрезидента Камала Харис пред разгорещена публика и постави под въпрос расовата ѝ принадлежност. Във видеоклип, разпространен от TMZ, се вижда как 71-годишният Хълк пита освирепялата тълпа: "Искате ли да тръшна Камала Харис?! Искате ли да нападна крака на Камала?!", крещи той, визирайки едно от емблематичните движения в кеча.

Коментарите бяха направени по време на промоционално събитие за новата му бира и идват на фона на призивите за спиране на агресивната политическа реторика след опита за убийство на Доналд Тръмп преди близо шест седмици.

Хоган продължи да прави още коментари по адрес на Харис, включително за етническия ѝ произход. Камала Харис е от две раси - майка ѝ е от Индия, а баща ѝ е ямаец. "Камала хамелеон ли е? Тя индийка ли е?" Хоган попита тълпата, преди да използва остарял и стереотипен поздрав, свързан с индианците от Северна Америка. От BBC са поискали от екипа на Хълк Хоган коментар.

Още: "Америка, надеждата се завръща": Семейство Обама подкрепи Харис

Последните коментари на бившия борец идват в момент, когато в Чикаго се провежда партийният конгрес на демократите, на който те официално ще подкрепят Камала Харис като кандидат за президент на демократите за изборите през ноември, припомня БГНЕС.

Хоган подкрепя Тръмп

Наскоро Тръмп нападна расовата идентичност на вицепрезидента, като невярно заяви, че тя винаги е подчертавала само азиатско-американското си наследство доскоро, когато, според него, "тя е станала чернокожа". Миналия месец Хълк Хоган се появи на Националния конгрес на Републиканската партия, където произнесе реч, в която похвали Тръмп. Той разкъса ризата си, за да разкрие потник с името на Тръмп и неговия избор за вицепрезидент - Джей Ди Ванс.

Още: На 70 години Хълк Хоган стана християнин (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес