Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Доналд Тръмп обяви, че дъщеря му е бременна (ВИДЕО)

11 октомври 2024, 08:09 часа • 725 прочитания

Доналд Тръмп разкри, че най-малката му дъщеря е бременна с първото ѝ дете. По време на събитието Detroit Economic Club кандидатът за президент обяви, че 30-годишната Тифани, която е родена от брака му с Марла Мейпълс, ще има бебе.

Докато говори от трибуната, Доналд вижда в публиката познати лица, сред които и неговия тъст д-р Масад Булос, и казва: "Той е баща на съпруга на Тифани - Майкъл, който е изключителен млад човек. А тя е изключителна млада дама. И ще има бебе. Така че това е хубаво."

Самата Тифани все още не е коментирала публично темата за бременността ѝ, но неин представител е потвърдил новината пред "People".

Още: На 94 години Клинт Истууд отново стана дядо (СНИМКИ)

Семейството на Тифани Тръмп

Тифани и Майкъл, който е син на заможен ливански бизнесмен, опериращ в Нигерия, се ожениха през ноември 2022 г. в Палм Бийч. Двамата започнаха да се срещат през 2018 г., след като се запознаха в Миконос, Гърция в клуба на Линдзи Лоън. Сгодиха се през януари 2021 г. в края на президентския мандат на Доналд Тръмп. Слуховете твърдят, че Майкъл Булос е предложил брак на Тифани в градината на Белия дом с годежен пръстен на стойност 1,2 млн. долара.

Американските медии припомнят, че Тифани никога не е била твърде близка с баща си и е стояла далеч от светлините на прожекторите, за разлика от другите му деца.

Още: "Тръмп ще разтърси САЩ": Обама агитира за Камала Харис в Пенсилвания

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес