Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съдбата на Нено Димов – поглед в бъдещето*

15 януари 2020, 12:43 часа • 12657 прочитания

Още не е факт, но хайде сега – няма какво да се прави един сериозен процент от четящите този текст, че с нетърпение чака да види дали пък Нено Димов няма да посети и остане в затвора, не само в ареста. Въпреки посочените вече в редица сериозни медии пречки пред бъдеща присъда – например, че умишлена безстопанственост се доказва много трудно и че тезата как водата отива безвъзмездно за промишлени нужди, а не за питейни, е трудно доказуема, защото поне досега никой не е казал, че "Стомана Перник" не си е плащала за ресурса.

Какво ще стане – само бъдещето ще покаже. Но все пак има различни варианти каква ще е съдбата на Нено Димов, макар и някои от тях да са определено твърде малко вероятни. Няма обаче да ги делим по коефициент на вероятност, така да се каже – само ще изброим.

1. Димов става консул във Валенсия. Където има място за един, има място и за още един!

2. Димов става зам.-министър на околната среда и водите. Щом може Николай Нанков да хвърли оставка като регионален министър и да се върне веднага като заместник-регионален, значи и експерт като Димов може!

3. Димов става експерт в Австралия по гасене на пожари! Не е ясно колко ще помогне, защото за гасене на пожари трябва вода, а при негово управление доста вода изчезва!

4. Димов става зам.-председател на новата партия на Цветан Цветанов. Нея още я няма, но ... таковата, нали си знаем къде живеем. По този повод - какво стана с Мирослав Найденов, как я кара?!

5. Димов почва своя рубрика в 7/8 ТВ. Слави не е вчерашен – първо рубрика, да се докаже, после самостоятелно предаване. Работното заглавие на рубриката май ще е "На топло с Нено".

6. Нено Димов става спелеолог! За да предотврати изчезването на водата!

7. Нено Димов се захваща с рециклиране. Може, защо пък не?

8. Катарзис! Нено Димов става експерт по правосъдната реформа! Как се променят целите в живота след раираната пижама ...

9. Катарзис номер 2! Нено Димов става част от движението на Грета Тунберг!

10. Димов влиза в затвора за 6 години (по чл. 219 от Наказателния кодекс) – не бива да пренебрегваме този вариант тотално, нищо не се знае в този живот.

* Текстът е написан с хумористична цел и не претендира да е абсолютно точно отражение на сегашна и бъдеща реалност

Автор: Екип на Actualno.com

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес