Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Без препарати: Бърз трик, с който да опушите тоалетната

16 май 2024, 16:43 часа

Търсите съвети как да отпушите запушен канал на тоалетна? Този бърз трик, който не изисква използването на химикали - винаги работи.

Вижте още: Имате ги в кухнята си: 2 натурални продукта, с които черните ви дрехи няма да избледняват

Отпушването на запушен канал на тоалетна може да бъде неприятна работа, която обаче трябва да се извършва от време на време. Понякога, когато имате работа с по-сериозно запушване, може да изглежда невъзможно да го направите сами, без да потърсите професионална помощ - което може да бъде скъпо и отнема много време.

За щастие, има прост трик, който елиминира необходимостта от скъпи водопроводчици или използването на вредни химикали, които потенциално биха могли да влошат проблема.

Белият оцет и содата за хляб често се възхваляват като дуото за отпушване на тоалетни и мивки, благодарение на способността им да разтварят мръсотията и да връщат водата да тече отново.

Съветът, който предлагаме обаче, изисква само старомоден почистващ моп с кърпа отгоре, който се използва като скоба.

Препоръките в Интернет изтъкнаха колко е важно да се увие стегнато кърпата, която използвате, преди да опитате този трик. Това може да се постигне, като увиете главата на мопа с две найлонови торбички и ги закрепите с гумена лента. След това се препоръчва да натиснете мопа нагоре и надолу за няколко минути, за да направите вакуум, с който да отпушите канала.

Вижте още: Страхотен трик, с който ягодите няма да гният и ще са свежи със седмици

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес